webshop
Shopping Cart
...
A Mer-Akai védelmi pajzs és az új Felemelkedés Híd kiépítése (HUNGARIAN language)
$15.00

Felhívás a Fényküldöttek összefogására!

Az utóbbi hónapokban sokan kérdeztétek tőlünk, hogy vajon hogyan látjuk, illetve milyen üzeneteket kaptunk a Felsőbb világokból a fokozatosan kibontakozó egyre válságosabb menekültkérdés ügyében és mik lehetnek ennek hátterében. Vannak válaszaink, de ezeket nyilvánvaló okokból semmiképpen nem szeretnénk megosztani a facebook keretei között. Ha szeretnél bővebb információt kapni a háttérben működő folyamatok bizonyos aspektusairól, és a világunkat globálisan terhelő helyzetről, akkor igényelheted az ehhez kapcsolódó információs levelünket a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon, ahol az alábbi csodálatos CD, mint óriási erejű fényküldötti eszköz is megrendelhető.

A világunk most egy újabb komoly válság felé sodródik, és ha valaki tényleg átlátja a háttérben működő elképesztően destruktív erőket, akkor bizony elfoghatja a kétségbeesés, hogy vajon, hogyan lehet egyáltalán megmenteni ezt a bolygót és megvalósítani azt az életet, amiért megszülettünk. Ugyanakkor Van Válaszunk erre a helyzetre, amelyet belefogalmaztunk a legújabb meditációs CD-nk szellemi üzenetébe és minden szavába, így ezennel szeretnénk átadni ezt a felbecsülhetetlen kincset minden arra érett és nyitott fényküldöttnek, aki készen áll bekapcsolódni ebbe a közös munkába, amellyel szeretnénk átfordítani a Földbolygó jelenlegi sorsát, hogy visszatérhessen a Felemelkedés sorsalternatívájának életmedrébe!

Ez csak közösen sikerülhet, úgyhogy osszátok meg bátran a hírt és hívjatok kapcsolódásra minél több fénytestvért, mint ahogy a Globális Sorskorrekció idején tettük 2007-ben!

Itt találhatjátok a meditáció részletesebb bemutatását:

 

A Mer-Akai védelmi pajzs és az Új Felemelkedés Híd kiépítése

Ez a rendkívüli erejű monumentális ívű kollektív meditáció három nagyon fontos lépésen keresztül vezeti végig azokat a fényküldötteket, akik hívást éreznek, hogy egy új hullámban teremtői legyenek a Földbolygó megmentésének és a Felemelkedés folyamatának. Az első két lépésben olyan egyedülálló védelmi erőtereket építünk fel, amelyek képesek arra, hogy a mai világunkat sajnos minden pillanatban átható láthatatlan tudatmanipulációs és destruktív energetikai programokat kiszűrjék, hatástalanítsák a személyes terünkből.

Ezek az ún. elektromágneses hadviselés eszköztárában lévő sötét, pusztító objektumok hatásai, mint a HAARP, a Gwen tornyok, X-band radarok, a Chemtrailek stb., melyek folyamatosan rombolják a bolygót és a földi élet lehetőségeit számunkra a hatalmi elit öncélú geopolitikai játszmái mentén. De kaptunk egy elképesztő erejű 8. dimenziós eszközt a Melchizedek lélektől és a Szíriuszbeli Mesterektől a Mer-Akai védelmi pajzs felépítése által, amely segít megtisztítani az életterünket és védelem alá helyezni az egész Földbolygót, miközben egy nagyon mély energetikai gyógyítást és áthangolást is átélhetünk.

A harmadik lépésben pedig egy mennyei elragadtatás felé emelkedünk a leggyönyörűbb Krisztusi misztériumok életre keltésével, amelyben egy új Felemelkedés Hidat építünk a Fényküldöttek összefűzött szív-erejéből, amelyen át Gaia harmadik dimenziós világát átemeljük az 5. dimenzió fényvalóságába, hogy onnan egy új, megszentelt és a Fény rezonanciáját hordozó életet teremtsünk ezen a bolygón.

Ha már felismerted fényküldötti sorsodat és szeretnél kapcsolódni ehhez a világméretű mozgalomhoz a bolygószintű dimenzióváltás teremtőjeként, akkor testvéri szeretettel fogadunk körünkbe, hogy az éteren át találkozzunk ebben a szent és felemelő szolgálatban!

Ára: 3900 Ft és 4db CD megrendelése után az ötödiket ajándékba adjuk, amelyet akár tovább lehet ajándékozni más fénytestvéreknek is.

Megrendelhető a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen vagy a +36/20 9828321-es számon.

Nagyon köszönjük, hogy megtiszteled és támogatod a munkánkat azzal is, hogy a visszaáramoltatás kozmikus elvét követve megvásárolod a meditációs CD-t és nem illegális, kalóz fájl letöltésével vagy a CD-ről készült másolat elfogadásával kapcsolódsz ehhez a folyamathoz!

Ugyanakkor ez egy olyan meditáció, amit nemcsak egyedül végezhetsz, hanem kifejezetten jó kisebb vagy nagyobb csoportokban, közösen is megélni, hogy megsokszorozzuk az erejét. A kritikus tömege a négy emberi szív összefűzése, így ha már vagytok legalább négyen, akkor az erőtök exponenciálisan növekedni fog! Sőt ha az ország akár különböző pontjain egy időben éli át négy ember ezt a nagy ívű Felemelkedés meditációt, akkor is már működésbe lép a csoportelv hatása. Ha pedig elérjük a 9000 főt, akik különböző ritmusban, de már erre a tudásra, vagyis a Mer-Akai pajzs és a Felemelkedés híd kiépítésének rítusára felébresztett tudatossággal fognak dolgozni a Földért, akkor szinte megállíthatatlan lesz az erőnk és folyamatosan tisztán tarthatóvá válik a légkörünk és a személyes erőterünk is.

Hamarosan kiadásra kerül ez a csodálatos eszköz angol nyelvű CD-n is, így az a sok ember a világban, aki már olvasta az angol Csillagnemzetségek könyvet és így bekapcsolódott a csillagtudatosság kozmikus szövetébe, szintén közös teremtőivé válhat ennek a globális védelmi fénypajzsnak, hogy a Fényküldöttek közössége harcok és fegyverek nélkül, egyszerűen tiszta szellemi erővel visszavehesse az irányítást a Földbolygó sorsa és jövője felett.

Legyünk hát közös teremtői ennek a „mentőakciónak” az Új Felemelkedés híd megteremtése és fenntartása által!

Ezzel a meditációval akár naponta-kétnaponta is dolgozhatsz otthon egyedül, hogy folyamatos, stabil védelmi pajzsot építhess, és megtisztítsd a saját és a szeretteid életterét, átélve e belső utazás első két lépését. Ugyanakkor a kritikus tömeg igénye miatt megsokszorozhatjuk az új Felemelkedés Híd erejét, ha sokan végezzük egyszerre az országban és a világon ezt a csodálatos rítust. Az lenne az ajánlásunk, hogy minden szombaton 17-22 óra között bármikor adjunk egy órát az életünkből ennek a Fényküldötti összefogásnak! Mivel a csoportunk már évek óta kapcsolódik lélekben hétvégén, ezért biztosan tudhatod, hogy legalább 150 ember dolgozik veled egy időben ilyenkor, és ez a szám csak egyre növekszik majd, hogy közös teremtőivé váljunk ennek a sorsfordító szellemi fényhálózatnak!

Igazán boldog és áldott, fénnyel teli átéléseket kívánunk mindannyiótoknak!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix&Greskó Anikó

p.s. Jeleznénk még azt is, hogy nagyon örülnénk, ha esetleg megírnátok e-mailben a rendeles@csillagnemzetsegek.hu címen, amikor csoportos munkára készültök, akár egyszeri alkalommal, akár rendszeresen, mert így tudhatjuk, hogy hogyan és hány fényküldöttel bővül a körünk ebben a szép szolgálatban! Sőt akár később egy térképen is bemutathatjuk a gyülekezésünk ütemét.


Digital version, mp3

Hungarian language

 

After completing your purchase you will get a confirmation letter with the download link of the mp3 file.

In case of problems or questions please contact our Customer Service: orders@stellarnations.com

 

Have a nice journey!

 Add to cart

  $15.00
MORE PRODUCTS

Breaking free from the Stress-Matrix – The Pathway to Inner Peace and Unity
$ 15.00

The Sacral Pathway of the Warriors I-II (HUNGARIAN language)
$ 20.00

Healing the Nervous System by the Power of Meditation and Mental Programming (HUNGARIAN language)
$ 18.00

The Heavenly and Earthly Roots of the Mystery of the Sacred Relationship (HUNGARIAN language)
$ 18.00

A Journey to Diamont Saphira …(HUNGARIAN language)
$ 18.00

Understanding the messages of our ©Antares Codes
$ 15.00

The Third Key to the Processes of Creation (HUNGARIAN language)
$ 15.00

The Stellar Pathway of the Angels / The Birth of the Angel-human (HUNGARIAN language)
$ 20.00

Cleansing the pathogenic microbial elementals – Antimicrobial Spiritual Healing (HUNGARIAN language)
$ 18.00

In the Sanctuary of Justice and Forgiveness (ENGLISH language)
$ 15.00

Az Érzékszervi gyógyítás meditációs gyakorlata – A Hallás gyógyítása (HUNGARIAN language)
$ 15.00

The Lemurian Ritual of Reestablishing Our Hormonal Balance (HUNGARIAN language)
$ 18.00

Az Érzékszervi gyógyítás meditációs gyakorlata – A Látás gyógyítása (HUNGARIAN language)
$ 20.00

In the Sanctuary of Justice and Forgiving (HUNGARIAN language)
$ 18.00

The Secret of the Spiritual Transmutation through the Cosmic Lens of the Third Eye (HUNGARIAN language)
$ 18.00

NEW! - In the Heart of the Celestial Swan (ENGLISH language)
$ 15.00

Calling You ebook
$ 18.00

Calling You - new, in English!
$ 30.00

Ízületi fájdalmak kezelése Niomé erejével (HUNGARIAN language)
$ 15.00

Stellar Nations - Soul Families book (English language)
$68.00
$40.00

NEW! - In the Heart of the Celestial Swan (HUNGARIAN language)
$ 15.00

Stellar Nations book + Antares Code without correction of birth
$119.00
$72.00

Pegasus Healing Stellar Pathway amongst the Pillars of the Sky
$ 15.00

The Ritual of operating the Personal and Planetary Anti-grid with the Power of Niomé (HUNGARIAN language)
$ 15.00

Csillagnemzetségek-Lélekcsaládok (Hungarian language)
$ 68.00

Overcoming our Fears, Pains and Addictions by the Power of Niomé (HUNGARIAN language)
$ 18.00

Harmonizing Our Chakras through the Ka-Híta Healing Ritual (HUNGARIAN language)
$ 15.00

Stellar Destinies / Csillag-Sorsok (Hungarian language)
$39.00
$35.00

Calling You / Szólok Hozzád (Hungarian language)
$46.00
$41.00

The Dream of your Body II - Double CD (HUNGARIAN language)
$ 25.00

The Dream of your Body I. - Meeting the Spirit of Your Body (HUNGARIAN language)
$ 15.00

The Galactic and Earthly keys of the mystery of the Final Redemption (Hungarian language)
$73.00
$66.00

The Fine Retuning and Harmonization of the Defense System of the Body (HUNGARIAN language)
$ 15.00

Creating the Mer-Akai Protective Shield and the New Ascension Bridge (ENLGISH language)
$25.00
$15.00

A Mer-Akai védelmi pajzs és az új Felemelkedés Híd kiépítése (HUNGARIAN language)
$ 15.00

The Path of Redemption for Electra’s Priestesses (HUNGARIAN language)
$ 15.00

The sacred meeting of the twin flames in the mirror of the Stars (HUNGARIAN language)
$ 15.00

A journey into the realm of the stellar origin of your Soul (ENGLISH language)
$ 15.00

The inner pathway of handling and dissolving fear (HUNGARIAN language)
$ 15.00

Reconnecting to the flow of the texture of Life – The Goddess’s healing pathway (HUNGARIAN language)
$ 15.00

The Sacral Rite of Rescuing one of our Suffering Soul-particle (HUNGARIAN language)
$ 15.00

The stellar mirror of Aldebaran – A journey for healing the pain patterns of the guardian angels (HUNGARIAN language)
$ 15.00

The Mystery of the Acceptance of Mercy (ENGLISH language)
$ 15.00

Healing journey int he soul-mirror of Anima and Animus (HUNGARIAN language)
$ 15.00

The Stellar Path of the Angels (ENGLISH language)
$ 15.00

Alliance of Light (ENGLISH language)
$ 15.00

Release of the transgenerational cellular level karmic patterns (HUNGARIAN language)
$ 15.00

Awakening the Stellar Consciousness inside our body (HUNGARIAN language)
$ 15.00

The pillars of the „I am that I am” Consciousness (HUNGARIAN language)
$ 15.00

At the gate of the New Time Cycle (HUNGARIAN language)
$ 15.00

The message of the Lemurian Temple – double CD (HUNGARIAN language)
$ 25.00

The second key to the Process of Creation (HUNGARIAN language)
$ 15.00

Santé di Om – The correction of Fate (HUNGARIAN language)
$ 15.00

Niomé’s Secrets – double CD (HUNGARIAN language)
$ 25.00

The First Key to the Processes of Creation (HUNGARIAN language)
$ 15.00

Antares Code without time correction of birth
$42.00
$38.00

Stellar Nations book + Antares Code with correction of birth
$123.00
$75.00

Antares Code with time correction of birth
$46.00
$42.00

The Mystery of the Soul-Star of the Heart (HUNGARIAN language)
$ 25.00

The Source of Wealth (HUNGARIAN language)
$ 15.00

Solar return Antares Code
$42.00
$38.00

Cell-level DNA Recoding – The Secret of the 12 strand DNA Activation (HUNGARIAN language)
$ 15.00

logo logo